سلام علیکم
یه وجدان آگاه خوب و بد همه چیز رو باهم میبینه و خودش رو هم در نظر می گیره.
امروز یه تجربه عملی دیگه بدست آوردم، و اون هم این بود که وقتی یه سیستم برای انجام کاری هست، باید مسئولین آن را به کاربر یاد بدهند، کاربر هم حتما یاد بگیرد با دقت و همه باهم از همه چیز آن سیستم استفاده کنند.
امروز برای انجمن علمی و انتخابات آن ( که مسئولش من شدم ) دسترسی من رو به قسمتی از سایت درسی و آموزشی ما باز کردند ( مودل) که امکانات زیادی دارد.
اما مشکلات کم ندارد، خوب و کامل فارسی نشده، یه خورده هم یوزر فرندی نیست و ورژن ش هم قدیمی هست.
بعد از یک ساعت و خورده ای، آن هم دونفری، ور رفتن با قسمت های مختلف دسترسی، نتونستیم بک رای گیری رو امتحانای برگزار کنیم، و آنجا بود که پی بردم چرا حداقل نود درصد استادها، اصلا از هیچ امکانات این سیستم استفاده نمی کنند.
خوب ما که دانشجوی آی تی هستیم و صبح تا شب با این چیزا سروکار داریم، نتونستیم به اون شکلی که فکر می کردیم ( به راحتی و خیلی سریع) از یکی از امکانات استفاده کنیم، دیگه چه انتظاری از استادهایی می رود که علارغم علم احتمالا بسیار در درس خود، هیچ موقه از چنین سیستمی استفاده نکرده اند!
اینجاست که نیاز به بلد بودن این کار بصورت تخصصی احساس می شود، یعنی مسئول این امر به خوبی و صد درصد با آن سایت ( ال ام اس) و امکانات آشنا باشد، بتواند آن را به خوبی فارسی کند، به خوبی قسمت های لازم سایت را بچیند تا استاد و دانشجو بتوانند راحت با آن کار کنند.
اما قسمت مهم تری که گویا اصلا صورت نمی گیرد و نیست، یکی همین تخصصی بلد بودن سایت توسط مسئولش هست و هم اینکه آموزش خوب و کاملی که لازمه به استاد و دانشجو داده بشه، داده نمی شود.
پ ن : همین فردا امتحان آنلاین داریم و بیش از80 درصد بچه ها سردرگم هستند که اصلا امتحان آنلاین چی و چه جوری است، نشون میده که آموزشی ندیدند اصلا!!!
به نظر من اگر قراره یه آموزش الکترونیک موفق داشته باشیم، باید همه ی استفاده کننده ها به خوبی با همه ی امکانات و ویژگی های وسیله های آموزش الکتروینکی آشنا باشند و بتوانند و بدانند که در زمان مناسب از آنها استفاده کنند.
پ ن: این امکانات تقریبا داره به سمت بی نهایت رشد می کنه !
امیدوارم روزی آنقدر علم آموزش الکترونیکی و علم به امکانات ش فراگیر بشه که بشه قسمتی از آموزش همکانی و عمومی و در حقیقت آموزش استفاده از آنها، مثل آموزش الفبا در بین همه صورت بگیرد و شاهد موفقیت همه با این سیستم باشیم.
سلام بر مسئولین کشوری و لشکری و هرکسی بعنوان نماینده ی من و ما مردم کشور را اداره می کند.
خسته نباشید.
عرض کوچکی داشتم که امیدوارم شما بزرگواران و اندیشمندان به آن فکر کنید!
در ابتدا هم بگم به نظام کشور ایمان و به دولت اعتماد دارم و این حرف ها بخاطر دلسوزی است و بس ! چراکه میدانم اشخاص هستند که اشتباه می کنند!!
از بعد از انتخابات عادت بدی کردند بعضی ها، که از آخرین و ابتدایی ترین راه برای کنترل بی نظمی ها در کشور استفاده می کنند!
راهی که بدون آنکه بدانند یا ببینند زندگی خیلی ها را مختطل می کند!
قطع تلفن ها و کاهش سرعت اینترنت و فیلترینگ شدید سایت ها و وسایل ارتباطی اینترنتی!!
دوسه روز به 16 آذر مانده و مشغول کار علمی ای هستم و کنفرانسی رو میخوام آماده کنم که نود و پنج درصد کار، با اینترنت سرو کار داره، همین جوریشم با اینترنت زندگی میکنم و درس میخونم!!
واقعا آیا نمی توان فهمید و درک کرد که ابتدایی ترین راه ها برای ابتدایی ترین انسان هاست!!؟
فقط کافیست از آن دودوتا چهارتایی که برای پروژه هایتان میکنید، مثلا با شروع کار تونل توحید روزانه یک ملیون لیتر بنزین صرفه جویی می شود و اینها، حساب کنید که فقط چقدر وقت بخاطر این کار ناشایست در این ابعاد البته! به مردم کشور می زنید؟
ببینید چقدر کارهای مردم مختل میشود و باز چقدر ضرر مالی به مردم کشورمان می زنید!
و حساب کنید چقدر فشار روانی به استفاده کنندگان صحیح نت وارد می کنید و چه ضرری به دانشجو و دانشطلب های کشور می زنید؟
بعد برید پیش اون یکی متخصص های جامعه شناس و روانشناس و روشنفکر، ببینید و دودوتا چهارتا کنید و با تمام وجود درک کنید که اگر روزی بخواهید با این هزینه هایی که فقط و فقط هدر دادید و هنوز میدهید، بخواهید کارفرهنگی و اجتماعی روی اینترنت به نفع خود بکنید، چقدر کار می شود کرد !!!!!!!!! حتی می توان پا از مرزها بیرون گذاشت!!
کاش بلند نظر تر باشیم و اینقدر خود و هم وطن های خود را از بی تدبیری و بی فکری و کوته نظری اذیت نکنیم.
به امید روزی که چنان کشور قوی و مقتدری داشته باشیم که با سرعت 100 وحتی بیشتر مگ هیچ گونه فیلتری در سطح کشور نداشته باشیم !!!